Assassins Creed filmről árulkodnak a Sony Pictures frissen regisztrált domain nevei

2011. október 24.
2.3561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak érdekes domain neveket regisztrált a múlt héten pénteken a Sony Pictures csapata, akiket elsősorban filmjeiről ismerhet a nagyvilág.

A stúdió ugyanis úgy tűnik, hogy megszerezte az Assassin's Creed franchise jogait, de legalábbis annak a lehetőségét, hogy egy filmet készítsenek Ezio és Altair nagy kalandjából. Minderről a fentebb említett, szám szerint 16 erre utaló domain névből következtethetünk.

Sajnos magukhoz a domain nevekhez nem jutottunk hozzá, a felfedezést követően ugyanis határozatlan ideig titkosították ezeket az illetékesek, de külföldi kollégáink biztosak abban amit láttak, és bár bizonyítékok nélkül mindez egyelőre csak pletyka, a korábbi szóbeszédekre alapozottan kijelenthető, hogy igencsak masszív fajta. A fenti sorok mindemellett győztest hirdetnek az Universal és a Sony csatájában, akik bizonyos források szerint már hónapok óta küzdöttek az Assassin's Creed megfilmesítésének jogaiért. Ha igazak a fentiek, akkor a Sony Pictures győzött. Kíváncsian várjuk az első hivatalos információkat ezzel kapcsolatban!
3 hozzászólás

DNS

13 éve, 6 hónapja és 2 napja

Vendég írta:
Uhhhh nagyon király lenne!mosolygó smiley A PoP is jól sikerült film lett nagyon!
Hát, annál ez csak jobb lehet...

Legalábbis reménykedjünkmosolygó smiley

válasz erre

marco

13 éve, 6 hónapja és 3 napja

Ideje lenne, hogy film készüljön belőle, szerintem hihető a dolog. Ha ez most csak pletyka esetleg, akkor is megtörténik előbb utóbb, hogy filmre viszi valaki.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 3 napja

Uhhhh nagyon király lenne!mosolygó smiley A PoP is jól sikerült film lett nagyon!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja