Assassin's Creed Origins: megérkezett az interaktív történelemóra utolsó kedvcsinálója

2018. február 20.
1.2941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft várhatóan még a mai napon elérhetővé teszi az Assassin's Creed Origins sokak által várt nagy újdonságát, mely Discovery Tour név alatt egy interaktív történelemórává alakítja át a játékot.

Az ingyenesen érkező frissítés mindenkinek teljesen szabadon telepíthető lesz, lényege pedig röviden és tömören az, hogy küldetések, ellenfelek és veszélyek nélkül felfedezzük az ókori Egyiptomot, a nevezetességeket, a kultúrát, a szokásokat vagy éppen az építészetet, amihez 75 komplett túrán vehetünk majd részt egy általunk alkotott karakterrel.

A Discovery Tour tehát egy virtuális időgépet varázsol az Assassin's Creed Origins-ből, ami mellett a frissítés a régóta várt New Game+ módot is elhozza közénk, és bár erről kedvcsinálóval nem szolgálhatunk nektek, ellenben a történelmi túrákról már tudunk mutatni egy izgalmas felvételt.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

totyak

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Ez egy kellemes kis adalék lesz a játékhoz, de csak úgy, ha már tényleg megvan a játék és ingyen hozzád vágják. Külön fizetni érte...hát.

válasz erre
Assassin's Creed Origins
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljaHellblade profiljaCsokis profiljaWickedSick profiljaHellblade profilja adambalonyi profiljaTuttu13 profilja