Assassin's Creed Origins: lesz egy játékmód, amiben harc nélkül fedezhetjük fel az ősi Egyiptomot

2017. szeptember 28.
4.0361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes újdonságot jelentett be az Assassin's Creed Origins-hez a Ubisoft, akik várhatóan jövőre egy Discovery Tour névre keresztelt játékmóddal gyarapítják az alkotást, amivel konkrétan tanulmányi útra mehetünk az ókori Egyiptomba.

Az új játékmód lényege ugyanis az, hogy elveszik tőlünk a kardokat és a fegyvereket, aminek hála egyfajta turistaként sétálgathatunk majd Egyiptomban, méghozzá harcok, sztori, kihívások és minden egyéb nélkül.

Jean Guesdon kreatív igazgató szerint egy álma vált valóra a Discovery Tour megvalósulásával, hiszen ennek köszönhetően az emberek edukációs célzattal is felhasználhatják játékukat abban az esetben, ha szeretnének bővebb ismereteket szerezni az ősi Egyiptomról, és egy interaktív kalandban megismerni ennek a különleges civilizációnak az életét, az építményeit és egyéb sajátosságait.

A játékmódban Jean szerint nem kell aggódnunk az ellenfelek miatt, nyugodtan sétálgathatunk a városokban, a piramisokban, és egyiptológusok módjára kutakodhatunk, illetve szerezhetünk rengeteg információt az említett építményekről, a múmiákról vagy éppen Kleopátráról.

Az Assassin's Creed Origins október 27-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a Discovery Tour játékmód viszont csak 2018 elején csatlakozik hozzá egy ingyenes frissítésként.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 1 hónapja és 14 napja

Ez tök jó ötlet. Remélem, hogy egyiptológusok tanácsait is kikérték a készítéskor.

válasz erre
Assassin's Creed Origins
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaManiac profilja