A Square Enix megerősítette a Front Mission Evolved tavaszi érkezését

2010. január 21.
1.9571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Utoljára a tavalyi esztendő szeptemberében hallhattunk a Front Mission Evolved megjelenési időpontjáról, és már akkor is az idei esztendő tavaszáról szóltak a híradások, de a Square Enix brigádja keményen megcáfolta, miszerint az nem hivatalos álláspont.

Akkor legalábbis még nem volt az - feltehetően maguk sem voltak biztosak alkotásuk elkészültében - mára azonban hivatalossá érett, hiszen maga a Saquare Enix jelentette be a nagyvilágnak, hogy Front Mission Evolved nevű játékuk az idén tavasszal érkezik, méghozzá PC-re, valamint Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra.

A legendás sorozat tehát már teljesen biztos, hogy a március-április-május hónap-triumvirátus valamelyikén tér vissza közénk, és bár hiába szerettünk volna pontosításokról hallani, az illetékesek egyelőre megmaradtak a szimpla "tavasz" megjelölésnél. A fanatikusok számára feltehetően ez is elegendő, sőt, ha csúszna a projekt, talán még azért sem panaszkodnának, csak az illetékesek a lehető legtökéletesebben adják vissza a széria hangulatát, egy next-gen, a mában is helytálló alkotás képében. Tavasszal meglátjuk mire jutottak, várjuk a továbbiakat!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja