Gamebryo engine-t liszenszelt a Square Enix

2009. március 19.
1.8041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A világ egyik leghíresebb szerepjátékgyárosa, a Square Enix egy újabb játékon mesterkedik, amelyet még sem bejelenteni nem szándékoztak, sem pedig fű alatt kiszivárgó információk nem láttak napvilágot róla, ellenben a legújabb üzletük az Emergent Game Technologies-zel erre enged következtetni.

A cég tulajdonában áll egy multiplatform fejlesztéseket támogató játák engine, a Gamebryo, amelyre a Square Enix is támaszkodni fog a közeljövőben.

A játékmotor liszenszelés bevett divat, hiszen ilyen esetekben leveszi a technológiai alapok fejlesztésének terhét az adott stúdió válláról, hogy az teljes mellszélességgel a produktív, kreatív munkára összpontosíthasson. A japán szerepjáték óriás nem tért ki a Gamebryo-val becélzott platformra és az újabb játékukról sem szóltak el semmit a világon, csupán a hivatalos jelentés futott be nem rég a megkötött bizniszről.

Az Emergent Game Technologies "szerszámát" olyan világhírű stúdiók állították már hadrendbe, mint a Capcom, az Activision, az NC Soft, vagy a Bethesda. A kellék remek, a Square Enix hasonlóképpen rátermett bandákat tud a birtokában, jöhet egy újabb nagy durranás. Várjuk az iparos munka, újdonsült szerszámának minden bizonnyal kiváló végtermékét.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja