A Square Enix a Modern Warfare 2 japán kiadója

2009. szeptember 05.
1.7271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Napokkal ezelőtt egy teaser site fellövését követően már feltettük a költői kérdést, a Square Enix lesz a Modern Warfare japán kiadója? A válasz igen.

A nipponi szerepjátéküzem megerősítette, hogy egyezséget kötött az Activision Blizzard nagyhatalommal, melynek értelmében a szigetország lakói a Final Fantasy sorozattal elhíresül kiadótól vehetik kézhez a Call Of Duty sorozat legújabb darabját, valamikor a tél folyamán, írja az Andriasang.

A Square Enix teaser oldalán egy logó darabja, egy kettes szám látható, amely egyértelműen a Modern Warfare végéről származik, annak dizájnjával tökéletesen megegyezik. Ebből már a múlt héten sejthető volt, hogy a nipponi RPG nagyhatalom veszi kezelésbe a japán kiadási jogokat, de biztossá csak tegnap vált, amikor a Square Enix megerősítette a korábbi feltevéseket. Nem volt nehéz talány. A jól ismert játékbirodalom a PlayStation 3-as, az Xbox 360-as és a PC-s verziók megjelentetéséért lesz felelős arrafelé. Egyébként az első Modern Warfare-t is újra kiadják Japánban az Xbox 360 Platinum Collection részeként, tudtuk meg ugyanezen forrásból. A Modern Warfare 2 nálunk november tizedikétől lesz megvásárolható, a távol-keleti dátum viszont egyelőre nem publikus. Az ügy felgöngyölítve.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Az ügy felgöngyölítve, szó szerint röhögő smiley Nem tudom mennyiben számít az eladásokat tekintve, hogy neves cégekkel adatják ki a MW2-t.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaPatrik94 profilja