A Sony mentené a menthetetlent

2010. február 20.
1.8911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Helme profilja, adatai
Helme
Véleményünk szerint senkit sem kell meggyőznünk arról, hogy a Sony legutolsó ötlete teljesen kudarcot vallott.

Digitális disztribúciót tökéletesen végrehajtani konzolon - főként a mai világban - lehetetlen, mindig lesznek elégedetlenkedők még akkor is, ha a rendszer szinte tökéletes. Azonban, ha a kivitelezés alapjában felrúg minden logikát, akkor ott kő kövön nem marad, hiszen a potenciális vásárlók megriadnak a felesleges korlátozásoktól.

A Sony ezt teljesen jól tudja, - főleg miután meglátták a PSP go eladási adatait - így kénytelen különböző promóciókkal kecsegtetni a vásárlás előtt állóknak, pedig ez súlyos kiadásokat jelent a japán óriásnak. Természetesen a mostani akció Magyarországot nem érinti, mivel itt hivatalosan PSP go nem kapható,- ,,balkán vagyunk,, minket kihagynak minden buliból - Észak-Amerikát és Kanadát akarják megnyerni maguknak.


A Sony mentené a menthetetlent - 2. kép



Minden új PSP go mellé bekerül két promóciós kód, amivel le lehet tölteni a Little Big Planet és az Assassin's Creed: Bloodlines című játékot ingyen. A kezdeményezés hasonló, mint amit még tavaly év végén az európai részleg indított. Még kérdéses, hogy így nőnek-e az eladások, mindenesetre a nipponi cég még mindig bízik a sikerben.
3 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Nem hiszem hogy ez fog változtatni valamit is az eladásokat tekintve, legalább drasztikus növekedés nem lesz.

válasz erre

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 15 napja

Amilyen jól indult a PSP olyan túró lett a go.
Isten ments beruházni és várni hogy majd valami történik.
Az lesz majd itt is mint a Nintendo lite és más variációival Magyarországon... Hatalmas sikerek a világban fagyunalom Magyarországon melyet a másodlagos Európában is resztliként kezelnek a Sonysok.Pedig lehetett volna másként is de...


Várhegyi László

válasz erre

marco

15 éve, 4 hónapja és 18 napja

Teljesen esélytelennek látom ezt így is. Mindenesetre sok sikert nekik hozzá!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja