A SingStar Amerikába megy

2008. április 27.
2.5081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Európában hatalmas népszerűségnek örvendő konzolos karaoke hamarosan betámadja Észak-Amerikát is.

A Sony egy erős promócióval kívánja megelőzni a SingStar amerikai premierjét, így a hétvégén masszív jelenléttel képviselteti magát a Coachella Valley Music & Arts Festival-on, Kaliforniában, ahol az érdeklődők a színpadra állva, egy sereg néző előtt adhatnak számot énektudásukról, a Sony két interaktív sátrából az egyikben. Ehhez aztán kell egy jófajta kiállás.

A bemutatott produkciók után a vállalkozó szelleműek igény szerint megtekinthették a PlayStation 3-as SingStore kínálatát, mely a játék amerikai premierje után hozzáférhető lesz az ottani játékos közönség számára. Amennyiben valaki még ennél is nagyobb nyilvánosságot volt hajlandó vállalni, az feltölthette a performanszát a My SingStar Online felületére, ahol szinte bárki meglesheti az ily módon hozzáférhetővé tett előadásokat.

A SingStar, a Sony sátrán kívül a Coachella táborhelyén fellelhető internet kávézóban is kipróbálható volt tegnap este a "TMO Tone Def Party and SingStar Lounge" alatt. Remek kis reklámkampánynak ígérkezett ez a party, a Sony ügyesen választotta ki az időpontot és a helyszínt egyaránt. A PlayStation 3-as SingStar május 20.-ától lesz kasszához vonszolható Amerikaszerte. Kíváncsian várjuk, hogy arrafelé milyen fogadtatásban fog részesülni a karaoke kiválóság.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 18 napja

Részegen marhajó singstar-ozni, még jobban is megy mint józanul röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja