A Silicon Power bemutatta legújabb SSD-jét

2009. május 21.
1.8611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Napjainkban a szilártest-meghajtók (SSD) választéka egyre bővül, mindegyik gyártó újabbnál újabb modellekkel bővíti ki a termékpalettáját.

A Silicon Power sem tétlenkedik, ugyanis a napokban bejelentette, hogy újabb SSD egységet fog piacra dobni. A Silicon Power M10 típusjelzéssel ellátott újdonság különlegessége, hogy egyaránt lehet csatlakoztatni a számítógép USB és SATA portjára is. Az új adattároló 100mm X 69.85mm X 9,5mm-es méretekkel, valamint 70g-os súllyal rendelkezik.

A gyártó elmondása szerint a Silicon Power M10 nemcsak külső használatra alkalmas, hanem a kialakítása lehetővé teszi, hogy akár hordozható gépekbe is beépíthessük az SSD egységet. Az új szilárdtest-meghajtó 32GB, 64GB, 128GB, és 256GB-os tárolókapacitással fog megjelenni az üzletek kínálatában. A Silicon Power újdonsága természetesen rendelkezik ECC (Error Correction Code) támogatással, de a kínálatából nem hiányzik a Wear Leveling technológia sem, aminek köszönhetően jelentősen növekszik memória modulok élettartama. Az új Silicon Power M10 teljesítményéről sajnos nem közölt részleteket a gyártó, valamint a várható megjelenési ideje és ára is ismeretlen.
1 hozzászólás

Raiden

16 éve, 2 hónapja és 15 napja

Persze az árát szokás szerint elsumákolták..nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja