A Shuttle piacra dobta új X50V2 egybeépített PC-jét

2010. március 17.
1.4801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Shuttle Computer a napokban bejelentette, hogy piacra dobta az idei Consumer Electronic Show-n már kiállított, Shuttle X50V2 típusjelzéssel ellátott egybeépített számítógépét.

Az új asztali gépet rendszermemória, háttértároló és operációs rendszer nélkül szállítja a gyártó, így ezek beszerzése és telepítése a felhasználó feladata marad. A Shuttle X50V2 kialakítása követi a már megszokott megoldást, vagyis a PC komplett konfigurációja a monitorba lett beépítve.

A gép az Intel legújabb generációs Pine Trail platformjával van tervezve, és egy 15,6 inches szélesvásznú érintőképernyő köré épül, ami az 1366 X 768-as natív felbontást képes kezelni. A kijelző keretében egy 1,3M pixeles webkamera és egy mikrofon kapott helyet. A Shuttle X50V2 borítása alatt az Intel NM10 Express chipkészlet található, amit az Intel dupla magos, 1,66GHz-es Atom D510-es központi feldolgozójával társítottak a mérnökök. A rendszermemória számára két darab DDR2 foglalat áll rendelkezésre, amik maximálisan 4GB 667MHz-es vagy 800MHz-es RAM-ot képesek kezelni. A képi megjelenítésért az integrált Intel Graphics Media Accelerator 3150-es grafikus processzor felel, adattárolónak pedig egy 2,5 inches hagyományos merevlemez vagy egy szilárdtest-meghajtó (SSD) kerülhet beépítésre.

A számítógép hálózati rendszerét egy 10/100-as Ethernet vezérlő és egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul alkotja. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó (SD, MMC, MS, MS PRO), egy D-Sub VGA, négy USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. Az új Shuttle X50V2 már felbukkant a külföldi üzletek kínálatában 353 euró körüli áron.

A Shuttle piacra dobta új X50V2 egybeépített PC-jét - 2. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljaManiac profiljaGargameth profiljamarco profiljaiPet profilja