A Shuttle kiadta az új SDXi Carbon játék PC-t

2009. február 19.
2.0621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A mini számítógépeiről ismert Shuttle, piacra dobta a 2009-es Consumer Electronics Show-n (CES) már bemutatott Shuttle SDXi Carbon elnevezésű számítógépét.

A kis méretű PC-t a gyártó a játékos felhasználók számára fejlesztette ki, de a nyilatkozatuk szerint az SDXi Carbon tökéletesen alkalmas az animációs és grafikus munkák professzionális elvégzésére is. A rendszer a kis mérete és a nagy teljesítménye miatt egy egyedi fejlesztésű, Liquid I.C.E. nevű vízhűtéssel lett ellátva.

Az SDXi Carbon alapváltozata egy 3,0GHz-es Intel Core 2 Duo E8400-as processzorral van felszerelve, míg a 800MHz-es DDR2 memória rendszere 2GB RAM-ot tartalmaz. A grafikus rendszerét egy nVidia GeForce 9800 GT videokártya képviseli, ami 512MB GDDR3 memóriával rendelkezik. Tárolóegységeit egy 250GB-os SATA II merevlemez és egy DVD +/-RW optikai meghajtó alkotja. Ezeken kívül fel van szerelve még egy Gigabit LAN kártyával és egy integrált 7.1-es hangrendszerrel is. A számítógépet egy Logitech Internet 350-es USB billentyűzettel és a Microsoft Windows Vista Home Premium 32bit-es operációs rendszerével szállítják. A Shuttle SDXi Carbon alapváltozata 2600$-os áron rendelhető meg a gyártó honlapján.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 4 hónapja és 27 napja

2G mem? Röhögnöm kell! Remélem, van még benne hely.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja