A Shenit piacra dobta új netbookját

2010. július 25.
1.7901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A hazánkban viszonylag még ismeretlen Shenit.com a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az ultrahordozhatóinak termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság Pocket Sony Style L80 Mini Laptop típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és ahogy azt már a neve is sugallja, gyakorlatilag a Sony hordozható gépének a klónja, egész pontosan a VAIO P modellé. A rendszer egy 8,9 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, viszont a támogatott felbontásról egyelőre nincs információ, de egyes források szerint egy 1024 X 600 (WSVGA) pixeles panellal rendelkezik.

A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, valamint a mikrofon sem. Az új Pocket Sony Style L80 Mini Laptop az Intel 1,66GHz-es Atom N450-es központi feldolgozójával van felvértezve, és a hivatalos adatlap szerint az Intel 945GSE + ICH7 chipkészlet páros köré épül, ami valószínűleg hibás információ, mivel a processzor kizárólag csak az új NM10 Express chippel kompatibilis. A DDR2-es memóriarendszer 1GB RAM-ot tartalmaz, a képi megjelenítésért pedig az integrált Intel Graphics Media Accelerator 3150-es grafikus chip felel.

Az adatok tárolásáról egy 16GB-os szilárdtest-meghajtó (SSD) gondoskodik, míg a különféle hálózatok elérését egy 10/100-as Ethernet vezérlő, és egy 802.11b/g rendszerű WiFi modul garantálja. A netbook külső részén található két darab USB 2.0, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. A gép 1,2 kilogrammos súllyal rendelkezik, és a cég egy háromcellás akkumulátorral szállítja, de az üzemidejére sajnos nem derült fény. Az új Pocket Sony Style L80 Mini Laptop már megrendelhető a gyártó honlapjáról 299$-os indulóáron.


A Shenit piacra dobta új netbookját - 2. kép

1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 3 hónapja és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profilja