A Sharkoon bejelentette legújabb Temptation számítógépházát

2009. augusztus 29.
2.3291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kiváló minőségű számítógép kiegészítőiről ismert Sharkoon a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a számítógépházai termékpalettáját.

Az újonnan bemutatott ház Sharkoon Temptation névre lett keresztelve, és mindössze 245 X 310 X 445mm-es méretekkel büszkélkedhet, amihez alig 4,8kg-os súly párosul. Az új Sharkoon Temptation a kis mérete miatt kizárólag a microATX formátumú alaplapok fogadására képes, viszont ideális választás lehet azoknak a felhasználóknak, akiknek fontos, hogy konfigurációjuk a lehető legkevesebb helyet foglalja el.

Az kisméretű újdonság vázszerkezetét a megfelelő szilárdság érdekében alumíniumból készítették, a borítás anyagának pedig szintén az alumíniumot választották. A Sharkoon Temptation alapesetben sajnos nincs felszerelve ventilátorokkal, viszont ha ezt a hiányosságot a felhasználó szeretné pótolni, akkor a ház rendelkezik egy 120mm-es hátsó részen, és egy szintén 120mm-es oldallapon kialakított ventilátorhellyel, de a mérnökök természetesen a vízhűtés számára kialakított furatokról sem feledkeztek meg. Az adattárolókat két darab 5,25 inches, és öt darab 3,5 inches tárolóhelyre (ezek közül egy nyitott) lehet beépíteni. A számítógépház elején elhelyezett I/O panelen található két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozó, valamint a hangszóró és a mikrofon kivezetése. Az új Sharkoon Temptation már megtalálható a külföldi üzletek kínálatában 60 euró körüli áron.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Picinek picike, de akinek ez az igénye, tökéletes választás lehet.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja