A Sega kezeli a Bayonetta PlayStation 3-as portját

2009. szeptember 18.
1.7421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom-os fejlesztőkből megalakult Platinum Games első embere a stúdió site-ján elárulta, hogy ők saját kezűleg az Xbox 360-as kivetülést készítették el első körben, majd ezután minden szükséges adatot, anyagot és egyebet eljuttattak a Sega-hoz, akik a PlayStation 3-as portot készítik el házon belül.

A Sega egyébként a játék hivatalos kiadója is egyben, az ő égiszük alatt fog megjelenni a Devil May Cry franchise-ra erősen hasonlító kaszabolós akció.

Az információkat a Platinum Games elnöke, Tatsuya Minami osztotta meg egyik blogjában, amelyben elmondta továbbá, hogy a fejlesztést ettől függetlenül a Sony platformján teljes mértékben felügyelik, az ő felelősségük is, hogy a Sega-nál a lehető legtöbbet hozzák ki a produkcióból.

Tatsuya Minami leírta még, pusztán a tisztánlátás kedvéért, hogy a Sony és Microsoft gépezete eltér egymástól hardverileg, mindkettőnek megvannak a sajátos jellemzői, ebből adódóan a Bayonetta végső verziói is némileg különböznek majd egymástól, mindazonáltal a csapatok megkísérlik a masinák jellemvonásainak kihasználását, hogy a végső tapasztalat élvezhető legyen.

A Bayonetta természetesen jelen lesz mindkét konverzióval a huszonnegyedikén kezdődő Tokyo Game Show-n a Sega standjánál, tehát aki kíváncsi a végeredményekre, ott már a gyakorlatban is lecsekkolhatja őket. A produkció Japánban október utolsó napjaiban kerül forgalomba, a nyugati verziók pedig átugorják a karácsonyt és januárban kerülnek polcokra, Észak-Amerikában, valamint Európában egyaránt.

A Bayonetta-t extrém módon nehézre tervezték, ez korábban sem volt már titok, de akik könnyedebb mókára éheznek, az egygombos, speciális módozattal próbálkozhatnak. A jövő év egyik nagy reménysége lehet a Platinum Games alkotása, várjuk nagyon, nem vitás.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja