A Sapphire bejelentette az új Radeon HD 4670-es gyorsítóját

2009. szeptember 02.
2.9841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Advanced Micro Devices kizárólagos grafikus gyorsító partnereként ismert Sapphire Technology a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a videokártyái termékkínálatát.

A frissen beharangozott újdonság az ATI Radeon HD 4670-es modelljére épül, és Sapphire HD 4670 "New Edition" típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain. Az új gyorsítókártya hűtéséről az Arctic Cooling műhelyéből kikerült, Accelero L7 névre keresztelt nagy teljesítményű hűtőrendszer gondoskodik.

Az új Sapphire HD 4670 "New Edition" 320 darab stream processzorral felvértezett RV730-as grafikus feldolgozójának a sebessége 750MHz-re lett behangolva, a 128bit-es GDDR3 memóriarendszer pedig változattól függően 512MB vagy 1024MB RAM-al van feltöltve, a teljesítményét pedig a mérnökök 1000MHz-es frekvenciára állították be. A gyorsítókártya hátulján egy D-Sub VGA, egy DVI-D, és egy HDMI kimenet lett elhelyezve. Az újdonság a beépített HD chipnek köszönhetően már képes kezelni a 7.1-es audio csatornákat is, és a kínálatában természetesen továbbra is szerepel a teljes körű DirectX 10.1 támogatás, valamint az ATI dinamikus geometriai gyorsító, Avivo, PowerPlay, és második generációs Unified Video Decoder (UVD 2) technológia. Az új Sapphire HD 4670 "New Edition" várhatóan az elkövetkező hetekben fog megjelenni az üzletek kínálatában 60 eurós indulóáron.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 8 hónapja és 21 napja

Nem is drága ez a kis ATI remekmű, és a kialakításnak köszönhetően kisebb házakba és kisebb tápokhoz is elegendő. Teljesítményileg is okés.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profilja1000feri profiljaWickedSick profiljaImperator profiljatotyak profilja