A Samsung bejelentette új P580-as laptopját

2010. május 15.
2.2061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Samsung a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a hordozható gépeinek termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság a gyártó üzleti szegmenst célzó P szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig Samsung P580 típusjelzéssel fog felbukkanni. A noteszgép mobilitására nem lehet panasz, ugyanis mindössze 371 X 255,5 X 29,9-35,3 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé alig 2,5 kilogrammos tömeg párosul.

A gép egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1366 X 768-as natív felbontással rendelkezik, a keretében pedig a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera, valamint egy mikrofon kapott helyet. Az új Samsung P580 az Intel HM55 Express chipkészlet köré épül, és a gyártó az Intel Core i3-as, valamint Core i5-ös központi feldolgozókat kínálja hozzá. A DDR3-as memóriarendszer maximális kiépítésben 4GB RAM-ot tartalmazhat, a képi megjelenítésért pedig az 1GB VRAM-al rendelkező nVidia GeForce GT330M grafikus gyorsító felel. A gyártó a nyilatkozatában sajnos semmiféle információt nem közölt a rendelkezésre álló adattárolókról.

A notebook hálózati rendszerét egy Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy Bluetooth 2.1 + EDR adapter alkotja. A külső részen található egy dokkoló port, D-Sub VGA és egy HDMI, három darab USB 2.0, egy eSATA/USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. Az újdonságot egy előtelepített Microsoft Windows 7 Professional Edition operációs rendszerrel szállítja a cég. Az új Samsung P580 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

skyman

15 éve, 1 hónapja és 19 napja

Hát samsung laptoprol nagyon ritkán hallok, igy mindig meglepetéssel tölt h el h hol tartanak a fejlesztésekkelröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja