Árulkodó jelek egy PlayStation 3-as Guild Wars 2-ről

2012. július 09.
1.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alighogy hivatalos forrásokból arról értesültünk, mintegy négy lemezre fértek csak fel a Guild Wars 2 nagyszerű zenéi, szinte azonnal felütötte a fejét egy pletyka is a világhálón, amelyet egy LinkedIn profil, egészen pontosan Gerald Bauser LinkedIn profilja indított útnak.

Ebből tisztán és világosan kiolvasható, hogy az idei év legjobban várt MMORPG-je nem csak PC-re, hanem a későbbiekben bizony konzolokra, első ízben legalábbis PlayStation 3-ra is megjelenhet.

Az információ természetesen még nem hivatalos, egyes források szerint azonban a gamescom 2012 keretein belül meg fogják erősíteni mindezt az illetékesek, így akár már most megkezdhetik a konzolos játékosok a boldogsághormonok termelését.

Akinek egy esetleges konzolos Guild Wars 2 teljesen újdonságnak hatna, annak érdemes tudnia, hogy néhány hónappal ezelőtt az ArenaNet maga beszélt esetleges játékgépes kiadásokról - amelyek állítólag akkor már fejlesztési fázisban voltak -, ezúttal pedig kiderült, hogy egy PlayStation 3-as átirat közelebb van, mint gondolnánk. Kíváncsian várjuk a témával kapcsolatban a kölni gamescom történéseit.
Guild Wars 2 nagyszerű zenéi, szinte azonnal felütötte a fejét egy pletyka is a világhálón, amelyet egy LinkedIn profil, egészen pontosan Gerald Bauser LinkedIn profilja indított útnak.'>
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 24 napja

Kell egy ps3...

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 24 napja

Remélem jön boxra is!mosolygó smiley

válasz erre

Stewenwolf

12 éve, 9 hónapja és 24 napja

Hát igen, ideje lenne már beszerezni egy ps3-ast...

válasz erre
Guild Wars 2
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja