Art of Murder: Hunt for the Puppeteer: Demó érkezett

2009. február 11.
3.0611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Art of Murder: FBI Confidential című kalandjáték folytatásaként üdvözölhetjük az Art of Murder: Hunt for the Puppeteer-t, amely kisebb hallgatás után most egy demonstrációs anyag formájában mutatkozik meg előttünk.

A klasszikus point n click kalandjáték a demó alapján hozza az első részben megismert hangulatot és nehézséget is. Azonban mit sem ér egy kalandjáték kiváló sztori nélkül! Nyilván semmit sem, de nem kell aggódnunk, az Art Of Murder új része ezen a téren sem fog csalódást okozni.

A történet szerint, egy Nicole Bonnet nevű hölgyeményt fogunk irányítani, aki egy FBI ügynök és egy rejtélyes gyilkosság ügyében nyomoz. Az Egyesült Államokban és Párizsban feltűnően hasonló brutális gyilkosságok történtek, a gyilkos pedig valószínűleg egy és ugyanaz a személy lesz, hiszen mindegyik gyilkosság helyszínén egy babát találtak, melyet 17. századi öltözetbe bújtattak. Vajon tényleg egy gyilkos áll a háttérben? Vagy egészen a 17. századi történelemig vissza kell nyúlni a kutatásban?

A demóból ez bizonyára nem fog kiderülni, de a hamarosan megjelenő teljes játékból már igen, így aki szeretne egy kis kedvet kapni hozzá, kattintson az alábbi linkre és töltse le a kipróbálható verziót. Kalandjáték fanatikusoknak kötelező...

Art of Murder: Hunt for the Puppeteer demó
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja