A Rockstar megvásárolta a Mad Doc Software-t

2008. április 07.
1.7281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem is kellett sokat várni a következő fúzióra.

Ezúttal a Rockstar Games nyúlt, feltehetőleg mélyen a zsebébe, hogy kiterjessze a meglévő stúdióinak számát egyel. Az Empire Earth fejlesztője, a Mad Doc Software esett áldozatául a felvásárlásnak, miután a Grand Theft Auto kreátorai hatalmas fantáziát látnak a redkívül tehetséges csapatban. A Bully Scholarship Edition Xbox 360-as verziójának fejlesztése közben kerültek egymáshoz annyira közel, hogy az imént elhangzott konzekvencia levonásra kerülhetett.

A Rockstar egyik befolyásos személyisége, Sam Houser állítása szerint a Mad Doc Software csapata elképesztően tehetséges, ezért is esett rájuk a választás.

\"Behozzuk őket a Rockstar Games családba, hogy erősítsék a belső technikai magot, mellyel további haladó és innovatív játékokat leszünk képesek tető alá hozni, ez irányban mi elkötelezettek vagyunk.\"

Arról egyelőre nem esett szó, hogy a tranzakció lebonyolítása mekkora összeget emelt ki a Grand Theft Auto apuka zsebéből, de bizonyára nem lehetett olcsó mulatság. A Mad Doc Software-t tehát mostantól Rockstar New England néven fogjuk keresni, ismerni, tudomásul venni.

A New England lesz immáron a Rockstar kilencedik aktív stúdiója, szerte a világban. Gratulálunk az üzlet sikeres lebonyolításához és bízunk abban, hogy ezzel a fúzióval mi is nyerünk majd, nem csak a vagyonos tulajdonosok és befektetők profitálnak. Mi játszani akarunk, lehetőleg minél több első rangú anyaggal, amelyben talán a Rockstar New England-nek is komolyabb szerep jut majd. Sok sikert az együttműködéshez!

Bejelentett, vagy készülőfélben lévő játékuk jelenleg nincs.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt