A Roccat bejelentette legújabb Gamerbook laptopját

2010. április 08.
2.3851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elsőrangú számítógép kiegészítőiről ismert Roccat a mai napon bejelentette, hogy a mySN Schenker-Notebookkal való együttműködésének eredményeként, egy új hordozható géppel gazdagodott a termékpalettája.

A frissen beharangozott noteszgép a mySN XMG6 modelljére épül, az üzletek kínálatában pedig Roccat Gamerbook típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új laptop 3,3 kilogrammos tömeggel rendelkezik, és ahogy azt már a neve is mutatja, a gyártó kifejezetten a játékos felhasználókat célozza meg vele.

A notebook egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1920 X 1080-as teljes HD felbontást képes kezelni, és a kertéből persze nem hiányzik a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera sem. Az új Roccat Gamerbook az Intel PM55 Express chipkészlet köré épül, és az Intel 1,6GHz-es Core i7 720QM központi feldolgozójával van felvértezve, ami mellé egy 4GB RAM-al feltöltött DDR3 memóriarendszer társítottak a mérnökök. A gép videorendszerét az 1GB VRAM-al épített nVidia GeForce GTX 260M grafikus gyorsító képezi, az adatok tárolásáról pedig egy 320GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, de a felszereltségből természetesen nem hiányzik a DVD Super Multi optikai meghajtó sem.

A különféle hálózatok elérését egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy WiFi modul, valamint a Bluetooth adapter garantálja. A szokásos csatlakozási lehetőségeken kívül a választékban megtalálható még a HDMI és az eSATA port is. A laptopot egy előtelepített Microsoft Windows 7 vagy egy Windows Vista operációs rendszerrel, valamint a Roccat Sota egérpaddal és a Roccat Pyra vezeték nélküli egérrel szállítja a cég. Az új Roccat Gamerbook várhatóan április végén fog megjelenni a német boltok polcain 1449 eurós áron.
2 hozzászólás

Tibit

15 éve, 2 hónapja és 6 napja

Egy 15"es gépet én nem neveznék gamergépnek.....

válasz erre

Shade

15 éve, 2 hónapja és 7 napja

Vá ez dúrva! De nemtetszik, hogy nvidiás kari van benne. De jobban, hogy nem az enyém. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja