Army Of Two: The 40th Day, az EA Montreal új játéka

2009. március 12.
2.2911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Eljött a nagy pillanat, hogy az EA Montreal publikusan is bejelentse legújabb játékát, jóllehet, meglepetésben nem volt részünk igazán.

A korábban beígért leleplezés megtörtént, nem egy újabb SSX játékon ülnek éppen, hanem az eleve esélyesebbnek kikiáltott Army Of Two folytatását kopácsolgatják serényen, amely a The 40th Day alcímet szedte fel magára. A helyszín a romba dőlt Shanghai lesz, a két megismert főhős pedig marad az első részből az irányításunk alatt.

Kína nagy bajban van, egy óriási csapás éri Shanghai-t, miközben két protagonistánk a probléma kellős közepén találja magát. A rossz helyen, a rossz időben, de a megfelelő csapattal indul útnak a történet, Rios és Salem ismét párt alkotnak. A rejtélyes katasztrófák egy gondosan "hangszerelt" sorozata húzza Shanghai-t a rom peremére, az Army Of Two-nak pedig a leharcolt városon kell átkelnie, hogy felfedhessék a címben is szereplő, negyvenedik nap titkát, miközben az életükért is kemény harcot kel vívniuk.

A kooperációs tárház tovább bővül, párt alkotva lehetőségünk nyílik belekóstolni a katasztrófa sújtotta nagy város veszélyeibe, újabb, testre szabható fegyverekkel az oldalunkon. A barátunkkal online feladatmegosztásba kezdhetünk, segíthetjük egymást az elszabadult pokol tornácán. A The 40th Day tovább tágítja majd a kooperációra fókuszáló, taktikai lövölde határait, amely idén télen érkezik, PlayStation 3, PlayStation Portable és Xbox 360 konzolokra. További részletekkel jelentkezünk, amint felszínre kerülnek.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 1 napja

SZUPER!

Egy jó játék jó folytatását várom.

válasz erre
Army of Two: The 40th Day
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja