Armorsuit PC-P50 a Lian Li-től

2009. április 11.
2.0991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A minőségi számítógépházairól ismert Lian Li a napokban bejelentette a legújabb házát.

A Lian Li Armorsuit PC-P50 névre keresztelt újdonság a kiemelkedő hűtési teljesítménye miatt ideális választás lehet a nagy teljesítményű számítógép rendszerek tulajdonosainak. A frissen beharangozott midi torony kialakítású számítógépház 210 X 495 X 490mm-es méretekkel rendelkezik, és természetesen képes fogadni az összes ATX, valamint microATX szabványú alaplapot.

Az Armorsuit PC-P50 megfelelő hűtéséről négy ventilátor gondoskodik, amik közül egy 120mm-es (1200RPM) a ház elején, egy szintén 120mm-es (1500RPM) hátul, és két 140mm-es (1000RPM) a tetején lett elhelyezve. A tárolóegységeket három 3,5 inches, és hat 5,25 inches helyre építhetjük be. A tárolókeretek természetesen rezgéselnyelő rendszerrel vannak ellátva, és a kialakításuknak köszönhetően az egységek beépítése nem igényel semmiféle szerszámot vagy segédeszközt. A számítógépház tetején elhelyezett I/O panelen található két USB 2.0 csatlakozót, valamint az audiorendszer kivezetései. A Lian Li Armorsuit PC-P50 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó nem közölt információt.
3 hozzászólás

yanis91

16 éve, 3 hónapja és 3 napja

Mindig vágytam egy ilyen fain házra csak egy paravan ezekkel a dolgokkal ha fúrni faragni kell, fájna a szívem szét szabdalni pedig arra mindig szükség van.röhögő smiley

válasz erre

skyman

16 éve, 3 hónapja és 4 napja

hát itt sehol

válasz erre

Vendég

16 éve, 3 hónapja és 4 napja

Lene egy kérdésem ezen az oldalon hol találok telefon kodoka

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profiljaMonyo profilja