Armored Core For Answer: Szeptemberben érkezik (Screenshot Update)

2008. július 31.
1.8151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A UbiSoft a két késedelmi bejelentés után egy vidámabb hírrel is előállt a tegnapi nap folyamán.

Hivatalosan bejelentették, hogy szeptemberben a polcokra kerül végre az Armored Core immáron tizenharmadik installációja, a For Answer, amely PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik, egyelőre napra pontos datálás nélkül. A mecha őrülteknek tehát már nem kell sokat várniuk az újabb epizódra, lássuk, hogy mire is számíthatunk személyében.

A történet a távoli jövőben játszódik, amikor is a mértéktelen emberi terjeszkedés és a környezetszennyezés veszélybe sodorják a bolygó további egyensúlyát. Az embereken úrrá lesz a világvégétől való félelem. A League vállalatok egy katonai szuperhatalom, amely a világ infrastruktúráját irányítja, kézben tartja, valamint az emberiség legnagyobb részét légi közösségekbe, úgynevezett Cradle-ökbe kényszeríti a fertőzés elkerülése végett.

Van viszont egy ORCA névre keresztelt kemény mag, akik nem mások, mint elszánt ellenállók és továbbra is a szennyezett bolygó felszínén tengetik életüket, miközben egy hatalmas arzenált halmoznak fel azon célból, hogy lerohanják a League csaptait, és végleg megdöntsék annak hatalmát. Az egységek mozgósítása hatalmas mecha robotok segítségével fog végbemenni, ezt már nem volt nehéz kitalálni. A játékosoknak lehetőségük lesz támadó oldalt választani, tehát csatlakozhatnak akár a League-hez, akár az ORCA-hoz, de maradhatnak függetlenek is, minden a saját döntéseinkre lesz bízva.

Mi várható még? Hatalmas, epikus Boss Fight-ok, robot kusztomizáció, sok száz alkatrész segítségével, kétféle irányítási mód, amely a kezdő és a profi játékosokat is remekül kiszolgálja majd, illetve lehetőségünk lesz kooperációs online módozatokat is játszani a barátaink oldalán/ellen. Mindez tehát már csak egy hosszabb karnyújtásnyira van tőlünk, hiszen szeptemberben a mecha őrültek is megkapják az újabb löketüket. Képek egyelőre nem érkeztek, vadászunk rájuk szorgosan.

Update: A tegnapi bejelentés után, ma már be is futottak a legelső screenshot-ok, élvezzétek ki a látványát, pofásan fest, nem vitás.


Armored Core For Answer: Szeptemberben érkezik (Screenshot Update) - 2. kép


Armored Core For Answer: Szeptemberben érkezik (Screenshot Update) - 3. kép


Armored Core For Answer: Szeptemberben érkezik (Screenshot Update) - 4. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profiljaWickedSick profilja