Armored Core For Answer: Launch videó

2008. szeptember 19.
2.9281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Szeptember közepe lévén sikeresen elstartolt a From Software legújabb macha-s multiplatform játéka, az Armored Core For Answer, melynek tiszteletére egy launch trailer-rel jelentkezik a japán illetőségű stúdió.

A legújabb felvonás, a 13 epizódos sorozat, Armored Core 4-ének a folytatásaként épül be a közel sem rövid sorba. A For Answer PlayStation 3-on és Xbox 360-on vásárolható meg Észak-Amerikában, majd valamikor október környékén érkezik hozzánk is, az óriás robotos kaland legfrissebb része.

Az Armored Core 4-ben történtek után járunk, valamivel több, mint tíz esztendővel, ahol a Linx War zajlott. A The League of Corporations átvette a hatalmat a világ felett és a mértéktelen szennyezés következményeit elkerülendő, hatalmas, levegőben úszó platformokat alkotott meg. Hét kilométerrel a föld felett már tiszta a levegő, itt él a megmaradt emberi populáció közel fele. A felszínen eközben ádáz háború folyik, nem nehéz kitalálni, hogy hatalmas robotok bevonásával.

A sorozat történetében először szállhatunk csatába online kooperációs módozatban, amely tovább emeli a játék értékét, valamint szavatosságát. Tekintsétek meg a launch trailer-t, amely ugyan 100% CG, ám bámulatosan hangulatos. Íme!

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profilja