Árlistákon az Acer Aspire One 721

2010. május 26.
2.8631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban érkezett külföldi híresztelések szerint az Acer nemrég bejelentett, Acer Aspire One 721 típusjelzéssel ellátott ultrahordozhatója felbukkant a nagyobb webáruházak kínálatában, és már előrendelhető 430$ körüli áron.

A frissen megjelent mini noteszgép az Advanced Micro Devices alacsony energiafogyasztású chipkészletével és processzorával van tervezve, és egy 11,6 inches szélesvásznú kijelzővel rendelkezik, ami az 1366 X 768-as natív felbontást képes kezelni.

A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már jól megszokott webkamera 1,3M pixeles változata, valamint a mikrofon sem. Az újdonság hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 285 X 204 X 25,7-28 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 1,4 kilogrammos tömeg párosul. Az Acer Aspire One 721 borítása alatt az AMD 880G chipkészlet, és a fent említett AMD központi feldolgozó szimpla magos, 1,7GHz-es Athlon II Neo K125-ös változata található, a DDR3-as memóriarendszer pedig 2GB RAM-al van feltöltve. A képi megjelenítésért az integrált ATI Radeon HD 4225-ös grafikus chip felel, míg az adatok tárolásáról egy 250GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik.

A különféle hálózatok elérését egy Gigabit Ethernet vezérlő, és egy 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul garantálja. A noteszgép külső részén található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI, három darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. A gépet egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel, és egy hatcellás akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos adatok szerint 5,5 óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az új Acer Aspire One 721 már előrendelhető a nagyobb külföldi online üzletektől, de a szállítás megkezdéséről egyelőre sajnos még nincs információ.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja