Arktika.1: bejelentve a Metro fejlesztőinek futurisztikus VR-játéka

2016. október 07.
3.3251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 4A Games csapata éppen a napokban szivárogtatta ki, hogy valami nagy dologra készülődnek a háttérben, de már akkor sejtettük, hogy a Metro 2033 és a Metro: Last Light fejlesztői nem ennek a népszerű sorozatnak a folytatását gyártják.

Igazunk is lett, az ukránok ugyanis tegnap este bejelentették Arktika.1 című alkotásukat, ami egy akcióban dúslakodó, futurisztikus beállítású FPS lesz, és amelyet a készítők kifejezetten az Oculus Rift-hez, illetve az Oculus Touch-hoz kívánnak igazítani.

Az Arktika.1 története szerint a távoli jövőben járunk, amikor az egész világ elbukott egy újabb jégkorszaknak köszönhetően, amitől csak a Föld egyenlítői régiói maradtak lakhatók, de kisebb-nagyobb számban a planéta többi részén is próbálkoznak az emberek.

Ez alól Oroszország sem kivétel, ahol egy kis kolónia tagjaként arra esküdünk fel, hogy megvédjük csapatunkat a folyamatosan támadó martalócoktól, fosztogatóktól, valamint az egészen különleges, futurisztikus lényektől.

A 4A Games célja, hogy az Arktika.1 tripla-A kategóriás játékélményt nyújtson VR köntösbe bújtatva, ami az alábbi felvétel alapján igazán hatásosnak tűnik, pláne az Oculus Touch támogatással.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

totyak

8 éve, 1 hónapja és 13 napja

Az egy dolog, hogy jégkorszak lett és az emberek marják egymást a megmaradt javakért, valószínűleg a valóságban is ez történne, de hogy kerülnek elő ilyen szörny féleségek? Emberi ellenfelek ugyanolyan jók lettek volna és akkor megmarad a játék egy jövő víziónak. Így meg lett belőle egy sci-fi.

válasz erre
Arktika.1
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja