A Rising Star gondozásában érkezik a Fragile európai kiadása

2009. június 29.
1.6041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Rising Star Games örömmel, mi több, büszkén jelenti, hogy lesz szerencséje Európában megjelentetni a Nintendo Wii exkluzív Fragile: Farewell Ruins című kaland-szerepjátékát.

A produkciót a tri-Crescendo csapata jegyzi, akik korábban a Baten Kaitos-t és az Eternal Sonata-t is elkövették. Japánban idén januárban került a polcokra az anyag, mi pedig csak jövő év elején vehetjük majd kézhez a PAL-osított kiadást, addig kérik szíves türelmünket. Az amerikai verzió a miénknél előbb áll pályára (2009 tele), arrafelé az Xseed Games vállalta magára a kiadó hálás szerepét.

A játékban Seto kalandjait kísérhetjük figyelemmel, aki egy kihalt világban bolyongva kutat túlélők után és szeretné meglelni Ren-t is, aki egy titokzatos hölgy szerepében tetszeleg a játékban. A Fragile-ban a WiiMote ismét bizonygatja kiválóságát, többek között a kis srác lámpájának mozgatásáért lesz felelős. A poszt-apokaliptikus világban szellemekkel és démonokkal is találkozik hősünk, ennek ellenére a játék határozottan nem a survival horror kategóriát erősíti a kínálatban, világított rá korábban a játék producere. A jó hír tehát az, hogy a Rising Star Games felkarolta a cuccot és ki is szándékozik adni azt Európa szerte, valamikor 2010 első felében. Konkretizált dátum egyelőre nincs, de amint pontosítják, visszatérünk a témára.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja