Arcania: Gothic 4: Walktrough trailer

2010. október 08.
5.9711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Már nem kell sokat várniuk a felhasználóknak az Arcania: Gothic 4 megjelenéséig, ennek örömére a JoWood kiadó nemrég egy újabb videóval rukkolt elő.
 

A több, mint négy perces felvétel néhány küldetést, dialógust, illetve különböző helyszíneket tartalmaz és pár szörnyet is meg lehet szemlélni benne. Természetesen az öldöklés sem hiányozhat a rövidfilmből, ezen kívül a karakterekre is nagy hangsúlyt fektettek a készítők. A szoftver 2010. október 12-én fog megjelenni PC-re és Xbox 360-ra, a PlayStation 3 tulajdonosoknak várniuk kell 2011 első negyedévéig.

Az Arcania: Gothic 4 történetében egy új főhős szerepét ölthetjük magunkra, aki egy kis faluban lakik, Feshyr szigetén. Főhősünk az egyik kalandjából hazatérve feldúlva találja lakóhelyét, az ott élőket pedig kegyetlen módon lemészárolták. A férfi bosszút esküszik és elhatározza, hogy minden áron szembeszáll a gonosszal, ám a céljához vezető út rögös és veszélyes. Kalandozásaink során különféle ádáz szörnyekkel kell elbánnunk, emellett valós idejű csatákban vehetünk részt, amelyek után tapasztalati pontokra tehetünk szert. Ezek segítségével fejleszthetjük a főhősünket, illetve különböző varázslatokat is elsajátíthatunk. Hosszabb távú utazásokhoz az előző epizódokból jól ismert teleportáló köveket használhatjuk. A készítők természetesen időjárást és napszakokat is integráltak a produktumba.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
4 hozzászólás

badam10

6 éve, 10 hónapja és 13 napja

Első két résznek a nyomába sem ér..

válasz erre

Shade

10 éve, 1 hónapja

Nekem az nem tetszik hogy túl szines még szerencse, hogy a játékban lehet állítani a színt.

válasz erre

Tibit

10 éve, 1 hónapja

Es ist ganz geil!

válasz erre

totyak

10 éve, 1 hónapja

Nagyon emlékeztet a Fable-re.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaGargameth profiljadrift3r91 profilja