Arcania: Gothic 4 demó közeleg

2010. szeptember 05.
2.5311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Általános igazság, hogy az RPG stílus is kezd haldoklani.
 

Ehhez elég volt szétrúgni pár jó nevű stúdiót, befagyasztani néhány sorozatot, valamint FPS-t meg TPS-t csinálni a klasszikus RPG zsánerből. A Fallout 3 is már inkább valami életszimulátorra, vagy FPS akciójátékra hasonlított mint nagyon szigorúan értelmezett RPG-re. A legtöbb ilyen játék vagy az egyre nehezebb megélhetést biztosító MMORPG jövőnek néz elébe, vagy egyszerűen fog egy ásót és elkezdi megásni saját sírját.

Bizony a Witcher immár három éve hogy megjelent, és ugyan lesz új Neverwinter, meg Fable egy csak egy legény van, ki hű egykori önnönmagához, mégpedig a JooWooD által piacra dobott Gothic sorozat. S minthogy a játék immáron a negyedik részhez érkezik, egy igen méretes demót adnak hamarosan közre belőle X360-ra és természetesen PC-re. A demó az előzetes ígéretek szerint legalább két óra tiszta játékidőt - ezt hardcore RPG-sek elhúzhatják akár 3-4-re is - tartalmaz majd, tengernyi küldetéssel.

A demó szeptember 24-től lesz elérhető, a játék pedig idén októberben kerül a boltok polcaira, X360, PS3 valamint PC verzióban.
5 hozzászólás

Scal

11 éve, 3 hónapja és 9 napja

javítva, köszönöm a "kedves" figyelmeztetést

válasz erre

Shade

11 éve, 3 hónapja és 9 napja

Am nemértem pár elírás miatt mit kell egyből fikázni.

válasz erre

Shade

11 éve, 3 hónapja és 9 napja

Hu, valóban Scal, javítsd ki.

válasz erre

Vendég

11 éve, 3 hónapja és 9 napja

tényleg Arcania, javítsd már ki!!!! ez meg nem is értelmes: Általánosság igazság, hogy az RPG stílus is kezd haldoklani.

válasz erre

Vendég

11 éve, 3 hónapja és 9 napja

az arcania te szerencsétlen

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljamarco profilja