Aranylemezre került az Arsenal of Democracy, február 23-án jelenik meg

2010. február 07.
3.1151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A BL-Logic gárdája tavaly szeptemberben jelentette be az Arsenal of Democracy-t, amely egy, a Heats of Iron II-re épülő játék.

A srácok korábban modok sokaságát készítették a Paradox Interactive remek alkotásához, így tisztában vannak vele, milyen hibákkal és erényekkel rendelkezik. A rajongók kéréseire alapozva döntöttek úgy, hogy belevágnak az Arsenal of Democracy fejlesztésébe, amely a Hearts of Iron rendszerére és grafikus engine-jére épülve, ám ezeket kibővítve próbálja meg elfoglalni a stílus rajongóinak állásait. Az anyacég, a svéd Paradox természetesen áldását adta a dologra, sőt még a kiadói szerepet is magára vállalta.

A produktumot tavaly decemberre ígérték, ám a munkálatok kissé elhúzódtak, és a fejlesztők csak most jelentették be megkönnyebbülten, hogy aranylemezre került portékájuk. Amely a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kódsorok készen állnak, úton vannak a gyárba, és várják a sokszorosítást. Nos, ez ebben az esetben nem fog bekövetkezni, ugyanis az Arsenal of Democracy csak digitális letöltés útján lesz beszerezhető, méghozzá február 23. napjától. A történelem folyásának megváltoztatásával kecsegtető játékért 19,99 dollárt kérnek készítői, amely az összes népszerű digitális disztribútor kínálatában fellelhető lesz majd.
1 hozzászólás

Tibit

15 éve, 1 napja

Aki még nem játszott az alapjátékkal annak éri csak meg megvenni. Nem ad sok újítást a játék, csak "felhasználóbarátabb" lett (vagyis tényleg figyeltek a gamerek kéréseire). Kényelmesebb játszani vele, ennyi.
Számomra sokkal nagyobb élmény volt a SKIF addon telepítése. Gyönyörű munkát végeztek vele. Ha fizetnem kellene érte sztem akkor is megvenném, de szerencsére ingyen van. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja