Aranylemezre került a PT Boats: Knights of the Sea

2009. december 22.
1.8871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az orosz földről származó alkotások megjelenési idejével általában mindig bajban vagyunk, hiszen általában minden nyelvterületeken más és más időpontban jelennek meg, és míg valahol bejelentenek hozzá valamit, addig mi úgy hisszük az ránk is érvényes, pedig sokszor egyáltalán nincs így.
 

A PT Boats: Knights of the Sea esetében is ez történt, hiszen azon túl, hogy már bejelentették hozzá az első kiegészítőt, több helyen - angolul hivatalosan még nem - kapható a program, holott az Akella még csak a mai napon jelentette be, hogy alkotásuk aranylemezre került.

Angolul legalábbis, így ennek örömére napokon belül már birtokba vehetjük hivatalosan is a leginkább második világháborús szimulátor kategóriába tehető alkotást, amelyben a három nagy frakció oldalán kapcsolódhatunk be a harcokba, és lehetőségünk lesz a tengeri ütközetekben részt venni, méghozzá nagyobbra nőtt csónakunk bármelyik pontján. Aki él és hal a második világháborús, enyhén szimulátoros jelleggel bíró programokért, az a PT Boats betöltése után is megtalálja számításait, aranylemezre kerülése miatt ráadásul már akár napokon belül.
nincs még hozzászólás


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja