Aranylemezre került a Lost Horizon

2010. július 30.
2.2491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Animation Arts brigádja hatalmas örömkönnyek közepette jelentette be a kalandjátékok szerelmeseinek, hogy elkészültek legújabb alkotásukkal, amely Lost Horizon címmel még augusztusban napvilágot lát itt az öreg kontinensen.

Az említett hónap huszadik napján boltokba kerülő alkotást a Deep Silver gondozza majd, a játék maga pedig kizárólag PC-re jelenik meg, és a klasszikus point n click kalandok szerelmeseinek szeretne a kedvére tenni, méghozzá egy egészen a második világháború elé repítő történettel.

Az 1936-ban játszódó sztori középpontjában a nácik okkult dolgai állnak majd, akik a háború megnyerésének a kulcsát a természetfelettiben látják. Amikor Fenton Paddock, egy valamikori brit katona tudomást szerez erről az egészről, elhatározza, hogy megállítja a Harmadik Birodalom felderítőit abban, hogy összegyűjtsék a világ különböző pontjain elhelyezett misztikus tárgyakat. Utunk során elsősorban a messzi keleten bolyongunk majd, eljutunk Tibetbe és Hong Kongba is, ahol számtalan fejtörő, és egy páratlan történet vár ránk, méghozzá hamarosan.
1 hozzászólás

AngryKnight

7 éve, 9 hónapja és 25 napja

hát én erről sem halottam

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt