Aranylemezre került a Patrician IV

2010. szeptember 07.
2.1401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rengeteg fanatikus óriási örömére a Kalypso Media idén márciusban hivatalosan is megerősítette, hogy elkészíti számunkra a Patrician-sorozat negyedik epizódját, amivel nem kis meglepetést okozott a játékosoknak, hiszen az 1992-ben debütált szériát nagyon sokan eltemették már a múltban.

A sírt azonban ideje kiásni, és felnyitni a koporsót, hiszen az illetékesek a mai napra virradóra bejelentették, hogy elkészültek a Patrician IV munkálataival, a játék aranylemezre került, és készen áll a sokszorosításra.

Ez annyit jelent, hogy a Gaming Minds Studio fejlesztésében elkészült projekt a jövő hét folyamán - Európában péntek magasságában - már a boltok polcaira kerülhet a késztermék, amelyet betöltve egyenesen a középkorba repülhetünk majd el, hogy a kor legnagyobb kereskedőjévé lépjünk elő, miközben bejárjuk egész Európát, a Balti-, illetve az Északi-tenger vidékét, és kiépítjük saját disztribúciós hálózatunkat, méghozzá lehetőségeink szerint a legbékésebb módon. Ha bővebb információt szeretnél kapni a valamikor népszerű sorozat legújabb tagjáról, akkor oldalunkon minden kérdésedre választ kaphatsz, ha viszont már mindent tudsz, jövő héten indulhatsz is a boltokba a késztermékért.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja