Aranylemezen a Torchlight

2009. október 26.
2.1421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Hellgate: Londonnal teljesen összeomlott Flagship Studios romjaiból alakult meg az a Runic Games nevezetű fejlesztőcsapat, amely nem csak néhány kiváló programozót tömörített magába, hanem Torchlight nevű alkotásukkal szeretnének betörni az MMORPG piacra is.

Játékuk ugyanis ebben a műfajban kíván maradandót alkotni, azonban a megszokott hátsó nézet helyett egy Diablo-szerű formulával operálva, hiszen ilyen formában, maradandó még sajnos nem készült a színtéren. A Torchlight azonban szerencsére mert nagyot álmodni, és egy bányászvárost a középpontba állítva, elrepít minket a fantázia birodalmába.

Ráadásul az utazás hamarosan kezdetét veszi, hiszen a holnapi nap folyamán jelenik meg digitális formátumban a program, aminek örömére a Runic Games hivatalosa is megerősítette, hogy aranylemezre égették alkotásukat, ami azt jelenti, hogy teljesen befejeződtek a munkálatok, és október 27-én zökkenőmentesen indulhat a nagy kaland, hogy szörnyekkel harcolva, varázsolva vagy fegyverrel küzdve, három kaszt közül kiválasztva a nekünk kedvezőt, véghezvigyük hősi tettünket. Mindehhez segítséget is kapunk, hiszen a játék elején választhatunk majd egy kisállatot, amely komoly segítségünkre lesz a történetben, de leginkább a csaták kimenetelében.

Ha szeretnél a Diablo III előtt egy kiváló hack n slash darabbal elütni néhány kellemes órát, akkor nézz utána a Torchlight-nak, amely tulajdonképpen egyelőre csak egy single player verzióban fog megjelenni, de a masszívan többjátékos változata is elkészül még ebben az esztendőben. A népszerű digitális disztribúciós rendszerek kínálatában megtalálod az alkotást.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 16 napja

Az első részt iszonyat szerettem, az itt nem is sejthető második részt viszont annál inkább nem wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja