Aranylemezen a Street Fighter x Tekken, februárban jön a Ver 2012 frissítés is

2012. február 06.
1.9041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom által közölt legfrissebb hírek szerint végre bearanyozódott, magyarán teljesen elkészült az árkád verekedős játékok szerelmesei által tűkön ülve várt Street Fighter x Tekken, amely az előzetes ígéreteknek megfelelően így már valóban megjelenhet március folyamán, méghozzá PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

További jó hír még a cég részéről, hogy nagyjából egy hónappal a Street Fighter x Tekken megjelenése előtt egy komolyabb frissítés érkezik a Super Street Fighter IV Arcade Edition-höz is.

Az update a Ver 2012 névre hallgat majd és várhatóan ingyenes lesz és többek között tovább egyengeti majd a harcosok között fennálló apró különbségeket, amelyeket a rajongók visszajelzései alapján fontoltak meg az illetékesek, de a frissítés keretein belül likvidálásra kerül néhány bug és egyéb hiba is.

A Ver 2012 reményeink szerint február 21-én kerül fel a PlayStation Network és az Xbox Livge kínálatába. Más platformokra nem várható a megjelenés, ami nem igaz a Street Fighter x Tekken-re, az ugyanis rendhagyó módon PC-re is megjelenhet majd.
Street Fighter x Tekken, amely az előzetes ígéreteknek megfelelően így már valóban megjelenhet március folyamán, méghozzá PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.'>
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 4 napja

Ez jó: rendhagyó módon! És egyébként tényleg...röhögő smiley

válasz erre
Street Fighter x Tekken
11.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja