Aranylemezen a Bulletstorm

2011. február 02.
2.3291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Epic Games nagy örömmel jelentette be, hogy a Bulletstorm című játék végre aranylemezre került.

A csapat a Twitter-en hozta nyilvánosságra, hogy az alkotás PC-s, Xbox 360-as, és PlayStation 3-as változata is bearanyozódott. A késztermék idén február 25-én fog megjelenni Európában, a tengerentúlon pedig február 22-én kerül a boltok polcaira. Az Xbox 360 masinával rendelkező felhasználók megvásárolhatják majd a program limitált példányszámú speciális kiadását, amely az extra tartalmak mellett egy Gears of War 3 béta meghívót foglal magába.

A játék főszereplői Grayson Hunt és Ishi Sato, akik a Dead Echo nevű szervezet tagjai voltak és egy futurisztikus föderációt védelmeztek a rá leselkedő veszélyektől. A két zsoldos végig abban a tudatban élt, hogy a jó oldalon áll, viszont egy nap mindketten rájöttek arra, hogy nagyot tévedtek, de mielőtt bármit is tehettek volna, a gonosz parancsnokuk gondoskodott róla, hogy a galaxis legtávolabbi pontjára száműzzék őket, ahol kegyetlen pokoli teremtményekkel és gyilkos kannibálokkal kell megküzdeniük. A két ex-katona célja az, hogy megbosszulják a rossz akarójuk aljas tettét és élve kijussanak a veszedelmes bolygóról.


Aranylemezen a Bulletstorm - 2. kép

Bulletstorm című játék végre aranylemezre került.'>
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 3 hónapja és 14 napja

Ez tipikusan olyan játék, amiről nem tudom eldönteni, hogy nekem való-e. Videók annyira nem győztek meg, de egyébként meg kíváncsi vagyok rá.

válasz erre
Bulletstorm
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja