Aranylemezen a The Last of Us Part 2

2020. május 04.
12.1551
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mostanság nagyon sok negatív visszhang övezi a The Last of Us Part 2-t, viszont a rajongók többsége még mindig várja, hogy mi sül ki Ellie és Joel következő nagy kalandjából, nekik pedig mindenképp jó hír, hogy aranylemezre került a játék.
 

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a munkálatokkal teljes mértékben végeztek, immáron már nincs más hátra, mint még jobban megpörgetni a marketinghadjáratot, valamint a gyártósorra küldés is most esedékes. Mindez természetesen azért kell, hogy június 19-én minden PS4-felhasználó nyűzni tudja a szoftvert.

Egyébiránt ezt maga Neil Druckmann jelentette be a csapat Instagram oldalán, valamint gratulált a stábnak is. Végül a nemrégiben kirobbant spoiler-botrányra csak annyit mondott: teljesen mindegy, ki mit hallott, játszva egy teljesen más dimenzió lesz az alkotás.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Our own @druckmann has some exciting news to share about The Last of Us Part II...

Naughty Dog (@naughty_dog_inc) által megosztott bejegyzés,

6 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 6 napja

Direkt próbálom kerülni a játék híreit, a hozzászólásokat meg kifejezetten nem olvasom, mert mindig akad valaki, aki nem tudja tartani a száját. Majd élőben meglátom mit tud a kicsike.

válasz erre

WickedSick

9 hónapja, 6 napja

drift3r91, moderáltam a kommented spoilerezés és külső link megosztása miatt, illetve a belinkelt anyag félrevezető, tele van fals információkkal.

válasz erre

drift3r91

9 hónapja, 1 hete

Tommy

9 hónapja, 1 hete

Ennek örömére neki is állok az elsőnek újra.

válasz erre

Patrik94

9 hónapja, 1 hete

De várom már!

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 1 hete

Várjuk várjuk!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaPerszeneha profilja