Aranylemezen a Shadow Warrior 3

2022. február 16.
30.1551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Shadow Warrior 3-ra való várakozás az eleve eltervezetthez képest kicsit hosszabbnak bizonyult, de a Flying Wild Hog és a Devolver Digital frenetikus first person shootere már majdnem itt van.

És épp időben a megjelenéshez, a játék egy fontos mérföldkőhöz érkezett. A fejlesztő Flying Wild Hog nemrég a Twitteren erősítette meg, hogy a Shadow Warrior 3 aranylemez lett. A játék fő fejlesztése lezárult, és bár a csapat valószínűleg folytatja a hibák és technikai problémák kiküszöbölését, ez valószínűleg az első nap vagy a megjelenés utáni patchek formájában érkezik majd.

A Shadow Warrior 3 március 1-jén jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, úgyhogy még van pár hét a premierig, ha esetleg nem tudtad eldönteni, hogy meg akarod-e venni.

Shadow Warrior 3-ra való várakozás az eleve eltervezetthez képest kicsit hosszabbnak bizonyult, de a Flying Wild Hog és a Devolver Digital frenetikus first person shootere már majdnem itt van.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 4 hónapja és 6 napja

Ez most nálam nagyon várós kategória! Lo Wang kalandjait azóta imádom mióta pisis koromban bénáztam az eredetivel, valamikor még a múlt évezredben. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 4 hónapja és 7 napja

Nagy királyság, felkészültem a csatára! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

2 éve, 4 hónapja és 7 napja

Nálam már nagyon várós!

válasz erre
Shadow Warrior 3
17.100 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja