Aranyként csillog a Dragon Age: Origins

2009. október 24.
2.1381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Öt hosszú esztendő után végre elérkezett az a felemelő pillanat, amelyre szerepjáték-fanatikusok milliói vártak, hol több, hol kevesebb hittel, de mindvégig reménykedve.

Mind a három platformon aranylemezre került a BioWare legkisebb gyermeke, a Dragon Age: Origins. Szinte hihetetlen, hogy a játékról már a 2004-es E3 kiállításon fellebbentették a fátylat, és a bejelentés mellett már látnivalókkal is kedveskedtek a sajtó képviselőinek. Most, fél évtizeddel később elmondhatjuk, hogy az eredeti koncepció jelentősen változott, csakúgy mint a grafikai stílus és sok egyéb, egy dolog azonban állandó volt a várakozás kínkeserves időszaka alatt: a Dragon Age hihetetlenül ígéretes alkotásnak tűnt, és tűnik mind a mai napig.

Az aranylemez természetes velejárója a sokszorosítás megkezdése, ebből pedig egyenesen következik, hogy a kiadó tartani tudja a többszöri csúszás után kialkudott megjelenési időpontot, amely Amerikában november 3., míg Európában november 6. Az örömteli hír mellé egy másik mosolyra fakasztó is társult, miszerint - a korábbi bejelentéssel ellentétben - a PS3-as változat testvéreivel egy napon, november 3-án vándorol az üzletekbe. Ám nincs káka csomó nélkül, azaz ez csak a szabadság üde földjén lesz így, az öreg kontinens gamerei csak a korábban közölt időpontban (november 20-án) kaparinthatják meg a PS3-as Dragon Age-et.
nincs még hozzászólás

Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja