Aranyba öntötték a Nintendo Wii-t is

2009. december 17.
1.6241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Gazdasági válság ide vagy oda, az emberek mindig kitalálnak valamit, amivel rácáfolhatnak arra, mennyire rosszul sikerült anyagi szempontból mindenkinek ez az év.

Már beszámoltunk az arany PS3-ról, amelyet potom 5000 dollárért lehet beszerezni, de amivel a mai napon találkoztunk, az már inkább a vicc kategóriát erősíti, mintsem a csoda fogalmát. Jelen esetben egy arany Wii-ről van szó, amely ugyan szépnek tűnik, de az ára annyira borsos, hogy ember legyen a talpán, aki megveszi.

A Nintendo aranyos kis konzolja, a Wii ezúttal egy 2500 grammot nyomó huszonkét karátos arany házzal érkezik, az elején található gombok pedig 0,25 karátos gyémántból vannak. Jól néz ki nem? Hát még az ára, az arany Wii-t elkészítő Stuart Hughes ugyanis nem szégyell 483,833 dollárt elkérni egyetlen példányért. Mindezt úgy, hogy kontrollert nem kapunk a géphez, így hiába az aranyozott verzió, hagyományos fehér kontrollerrel kell szégyenkeznünk a szomszédok előtt. Ha esetleg valaki úgy gondolta, az aranyozott PS3 túlságosan bóvlinak hat, az keresve se találhatna jobb karácsonyi ajándékot az arany Wii-nél. Ha gondoljátok, küldhettek egyet nekünk is, cím az impresszumban található.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

Fúú de durván néz ki, kicsit értékes az arany ötvözet a kis gyémántgombokkal

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaGargameth profilja