A PSP legújabb dobásai

2007. augusztus 27.
24.1751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A PSP vitathatatlanul eddig is az egyik legsikeresebb hordozható készülék volt, ami valaha is piacra került.

Most azonban a Sony tovább bővíti a kis erőmű szolgáltatásait, ezáltal garantáltan a felhasználók kedvencévé válhat a Mini-PlayStation. A Sony asztali eszközeit jelenleg az asztal alá söpri a nemzetközi piacon a rivális Nintendo Wii-je, ezért ott is várhatók nagyobb újítások, hiszen a harcot a felhasználók kegyeiért egyik cég sem adja fel, és ez nekünk jó! Legújabb hírünkben például a PS3-at digitális tv-vé alakító kiegészítőről informáltunk Titeket. Most azonban következzen néhány PSP-újítás!

PSP videoletöltő szolgáltatás
A Go! márkanevű videóletöltő szolgáltatást 2008 első felében vezetik be. Ez lesz az első hivatalos PSP videóletöltő Európában. Segítségével több milliónyi PSP-felhasználó teheti konzolját személyre szabott videókönyvtárrá, hogy bárhol és bármikor élvezhessék kedvenc programjaikat.

Más, hasonló szolgáltatásoktól eltérően a Video Download Service már bevezetésekor is kiváló minőségű programok széles körét fogja kínálni. A Sky programok színes választékát fogja elérhetővé tenni, köztük sport- és szórakoztató műsorokat, filmeket, zenéket és animációkat. A saját csatornáiról összeválogatott kiváló programok mellett a Sky tervezi a külső csatornákkal és tartalomtulajdonosokkal való együttműködést is a még átfogóbb szolgáltatás érdekében. Ez az első alkalom, hogy a Sky nem saját márkás szolgáltatáson keresztül letölthető videótartalmat kínál.
A legújabb filmeket és a legnépszerűbb sporteseményeket, melyek általában csak a Sky-előfizetők számára elérhetők, most a PSP-tulajdonosok is megnézheti fizetős (pay-per-view) rendszerben, így mindenki maga döntheti el, mely tartalmakat kívánja letölteni.

A vásárlók wi-fi kapcsolaton keresztül közvetlenül PSP-jükre tölthetik le a kiválasztott programokat, vagy áttölthetik rá azokat, amiket PC-jükön tárolnak.

A tartalom és a technológia összhangja érdekében a Sky biztosítja a tartalmat és fejleszti ki a felhasználói felületet, mely kifejezetten a PSP széles tulajdonosi táborának szól majd. A tartalom összeállítása során kihasználják a PSP nagyfelbontású képernyője által nyújtott lehetőségeket is. A felületre szabott tartalom kialakítása során az SCEE marketing-szakértelmére támaszkodva igyekszik elérni a PSP-tulajdonosokat, és megismertetni velük az új terméket.

"A PSP nem csak tökéletesen mobil, hanem kategóriájának legjobbja is kiváló képernyőjének köszönhetően, ezért fantasztikus videóélményt nyújt. Egy ilyen kimagasló tartalomszolgáltatóval való együttműködésben, az első hivatalos videóletöltő szolgáltatáson keresztül a PSP-tulajdonosok számára biztosítani tudjuk a legjobb Sky-programokat. Ezáltal a PSP valóban versenytárs nélkül marad mint mobil játék-, zene- és videóeszköz" - mondta David Reeves, a Sony Computer Entertainment Europe elnöke.

James Murdoch, a BSkyB vezérigazgatója hozzátette: "A Sky és a Sony Computer Entertainment Europe kiegészítik egymást a tartalom, a marketing és a technológia terén. Ideális a helyzetünk ahhoz, hogy együtt valóra váltsuk a mobil, egyénre szabott TV-szolgáltatás álmát. A PC-n és mobiltelefonon már elérhető szolgáltatásaink mellett ez újabb példája annak, hogy egy együttműködésen keresztül még nagyobb választékot, szabadságot és rugalmasságot biztosítunk nézőink számára. Figyelembe véve a PSP képernyőjének minőségét és azt a tényt, hogy az Egyesült Királyságban és Írországban mintegy 2 millióan használják, természetes, hogy többfelületes stratégiánk következő lépése ez."

A PSP legújabb dobásai - 2. kép

Videóbeszélgetés, hanghívás és azonnali üzenetküldés a PSP-n
A VOIP technológia legújabb fejlesztéseinek hála a PSP felhasználók vezeték nélküli Internet-kapcsolat segítségével ingyenesen kapcsolatban maradhatnak egymással. Egy tervezett firmware upgrade keretében a Go!Messenger kis alkalmazást helyez majd el a PSP XMB (XrossMediaBar) felületén, melyet külön lehet letölteni az Internetről, és feltelepíteni a Memory Stick-re*. Ily módon a PSP tulajdonosok wi-fi hotspothoz kapcsolódva bármikor azonnali üzenetet küldhetnek egymásnak az új és a könnyen használható képernyő-billentyűzet segítségével. Mikrofonos fejhallgató csatlakoztatásával pedig a beszélgetés és hangos üzenetküldés is lehetővé válik, míg a Go!Cam, a PSP számára kifejlesztett videokamera használói videóhívásokat is folytathatnak, vagy szórakoztató videó- és hangüzeneteket hagyhatnak barátainak.

A Go!Messenger kommunikációs programcsomag szerves részévé fog válni a PSP-tulajdonosok mozgalmas mindennapjainak, hiszen számos kommunikációs lehetőséget kínál, melyek segítségével kapcsolatban maradhatnak barátaikkal. Ezzel teljesedik ki valóban a PSP szórakoztatási potenciálja.

"A Go!Messengerrel a PSP új területekre tör be, és egyedi kommunikációs funkciókkal bővíti a már meglévő multimédiás élmények sorát"
fejtette ki Stephane Hareau, a Sony Computer Entertainment Europe képviselője, a PSP európai marketing menedzsere. "Csak az SCEE által kiszolgált területen több mint 8,5 millió PSP-tulajdonos van. Az ő számukra lehetővé tesszük, hogy videó- vagy hangbeszélgetést folytassanak, ami újabb lehetőség a PSP által nyújtott funkciók folyton bővülő tárházában."

A Go!Messengert a BT-vel együttműködésben fejlesztették ki, mely a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója. Az olyan új termékekkel együtt, mint a Go!Explore, a Go!Cam és a Go! videóletöltő szolgáltatás, a Messenger is azt bizonyítja, hogy a PSP új, Go! márkanév alatt fejlesztett alkalmazásaival valódi kommunikációs, közösségépítő és szórakoztatóelektronikai eszköz.

A PSP legújabb dobásai - 3. kép

Az utazás minden eddiginél könnyebb és szórakoztatóbb a PSP új Go!Explore programjával
A Games Convention játékkiállítás keretében tartott sajtótájékoztatóján a Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) bemutatta a Go!Explore-t, a PSP (PlayStationPortable) számára kifejlesztett új műholdas navigációs csomagot, mely várhatóan a következő évben jelenik meg a boltok polcain. A piacelső TeleAtlas és NavNGo vállalatokkal együttműködésben, a térképadat- és navigációs szoftverfejlesztés legújabb áttöréseinek felhasználásával a Go!Explore modern, autóban(*) és gyalogszerrel egyaránt használható GPS navigációs alkalmazás a PSP-re. A beépített GPS-vevőnek és az UMD (Universal Media Disc) szoftvernek köszönhetően, mely a felhasználó által kiválasztott térképeket tárolja, a Go!Explore kiváló minőségű műholdas navigációt biztosít elérhető áron. "A GPS navigáció megjelenése a PSP-n fantasztikus előrelépés, és újabb bizonyítéka a PSP páratlan lehetőségeinek"
mondta Stephane Hareau, a Sony Computer Entertainment Europe PSP-ért felelős európai marketingigazgatója. "A térképadatok és navigációs szoftverek piacának óriásaival, a TeleAtlas és NavNGo vállalatokkal működtünk együtt, hogy a Go!Explore a lehető legteljesebb és legújszerűbb autós és gyalogos GPS navigációs élményt nyújtsa. A 3D várostérképeknek, és a legnagyobb városokban elérhető 3D tereptárgyaknak köszönhetően a GPS használata a PSP-vel páratlan élmény. "

A Go!Explore minden verziója 11 nyelvű hangos információkat ad: angolul, németül, franciául, hollandul, spanyolul, portugálul, olaszul, dánul, svédül, norvégul és finnül. A PSP-t jellemző rugalmasság és jövőbiztos kialakítás jegyében a Go!Explore hozzáfér térképek és érdekes helyszínek (Points of Interest
POI) frissülő adatbázisához, melyet a PLAYSTATIONNetwork hálózaton keresztül lehet megvásárolni, csakúgy, mint a további térképeket, POI adatokat és letöltéseket. A jövőben további izgalmas WiFi funkciók is elérhetővé válnak.

A termék fő jellemzői:
Többnyelvű: 11 nyelv támogatása
"Find & Go" támogatott keresés és intelligens billentyűzet
Intelligens zoom, automatikus zoom és képdöntés
Térképkeresés és ?felfedezés
Érdekes helyszínek 100 kategóriában, több ezer helyszín
"My Data" kedvencek, otthon, előzmények
Útiterv készítő beállításai: leggyorsabb / legrövidebb; nappali és éjjeli üzemmód;
Fejlett grafikájú 3D várostérképek és tereptárgyak;
Személyre szabható beállítások, személyre szabható útirány-beállítás és megjelenés;
Útiterv áttekintése kanyarról kanyarra.

7 megerősített földrajzi verzió (országtérképpel, több száz 3D tereptárggyal és több ezer érdekes helyszínnel):
Nagy-Britannia/Írország; Ibéria; Franciaország; Németország/Ausztria/Svájc; Olaszország; Benelux; Skandinávia
35 hozzászólás

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 12 napja

Vendég írta:
megvan még a PSP??
megvan a psp gyere el aszt kapsz a valagadra

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 12 napja

megvan még a PSP??

válasz erre

skyman

15 éve, 9 hónapja és 6 napja

FutuRetrO írta:
Nem, mi inkább egy traktort vennénk telek helyett. meglepődött smiley
Na milyen traktort ajánlsz Futu??röhögő smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre

FutuRetrO

15 éve, 9 hónapja és 6 napja

Vendég írta:
Csá

Ezt ajánljátok vagy a asus eee pc nyelvnyújtó smileymenő smiley
Nem, mi inkább egy traktort vennénk telek helyett. meglepődött smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 6 napja

Csá

Ezt ajánljátok vagy a asus eee pc nyelvnyújtó smileymenő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 19 napja

PSP 3000 modellek az újak

válasz erre

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 7 napja

csak a PSP a jó a játék ****r

válasz erre

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 15 napja

Heló

Én szeretnék egy új psp-t venni de nem tom meik a legújabb mostanság valaki tudna nekem segíteni ebben?

válasz erre

Vendég

16 éve, 8 hónapja és 18 napja

nekem van psp-m és el akarom adni. 35ért ha megveszed a tiéd. van hozzá tok meg 3 játék, töltő stb. írj ha kell.. alig 1 éves

válasz erre

alphadog20

16 éve, 9 hónapja és 6 napja

36000 ért drága szerintem

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 6 napja

lehet rajta netezni

válasz erre

Vendég

16 éve, 10 hónapja és 8 napja

röhögő smileynemrossz
meglepett smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre
123a(z) 3 -ből
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaManiac profilja