Apróhírek a konzolok világából: Árazás, datálás, képek

2008. november 21.
1.8691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az eső szakad, a levegő párás, a beérkező e-mail postaláda pedig megtelt apróhírekkel, amelyeknek most nem szánnék külön arculatot, egyben átfutjuk, hogy milyen kisebb volumenű momentumok történtek a konzolok világában az elmúlt két nap leforgása alatt.

Szót ejtünk a Nintendo Wii exkluzív The House Of The Dead: Overkill-ről, majd kitárgyaljuk, hogy milyen árcímke fityeg a jövő kedden debütáló Super Street Fighter II Turbo HD Remix alatt és bemutatjuk a Colin McRae: DIRT 2 első képkockáit. Tartsatok velünk.

- A Sega Europe bejelentette, hogy 2009 februárjában szabadítják ránk az újabb zombi seregletet, a The House Of The Dead: Overkill képében. Az újonc G ügynök kalandjait bemutató epizód egy előzmény lesz, stílusos, retro, B kategóriás horrorfilm küllembe bújtatva. A játék egy Collector's Edition kiadást is kap majd, a gyűjtők nem árt, ha résen lesznek.

- Megvan végre a konkrét árszabása, a Super Street Fighter II Turbo HD Remix-nek, amely kedden jelenik meg a PlayStation Store felületén Amerikában, majd szerdán követi az Xbox LIVE verzió is. Az 1080p-s felbontásra átrajzolt árkád klasszikus egy halom extra, letölthető dologgal érkezik, az alapjátékért pedig 1200 Microsoft Pontot/15 Dollárt kell leszurkolnunk.

- Tegnap bizonyosságot nyert, hogy jövőre érkezik a második DIRT epizód, amely szebb grafikát és egy halom újítást ígér a pakliban. A szövegi részén már túlvagyunk, most pedig nézzünk körül, hiszen befutottak az első hivatalos képkockák, szám szerint három darab. Első blikkre ezek nem in-game shot-ok, de azért mindenképp látványosak, közszemlére alkalmasak.


Apróhírek a konzolok világából: Árazás, datálás, képek - 2. kép


Apróhírek a konzolok világából: Árazás, datálás, képek - 3. kép


Apróhírek a konzolok világából: Árazás, datálás, képek - 4. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja