Aprócska, de annál mutatósabb számítógépházat mutatott be a Thermaltake

2017. szeptember 20.
3.9981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Versa H18 Window név alatt egy microATX alaplapokhoz szánt, ezáltal aprócska, ámde annál látványosabb számítógépházat mutatott be a Thermaltake, amely az egyik oldalán kis plexiablakkal biztosítja azt, hogy állandó rálátásunk legyen a hardverekre.

A gyártó határozottan a letisztult dizájn kedvelőinek szánta új termékét, noha belsejében azért akad néhány különlegesség, így például a tápegység számára egy külön kis alagút került kialakításra - amelybe két 3,5 hüvelykes HDD-t is elhelyezhetünk -, de kerülhet még a házba két 2,5 hüvelykes merevlemez, a közvetlen elődhöz mérten pedig a Thermaltake megnövelte a grafikus vezérlők számára kialakítható helyet 315-ről 350 milliméterre.

A gépház esetében a szellőzés is jól biztosított, ezáltal körberakhatjuk ventilátorokkal, az előlap mögé rögtön három 12 centiméteres darabot illeszthetünk, de plusz egyet betehetünk a hátsó és a felső részbe is. A Versa H18 Window rendelkezik természetesen a szokásos csatlakozókkal, így egy USB 3.0 és két USB 2.0 mellé kerültek bele standard jack aljzatok is.

A termék 50 dollárba - nagyjából 13 ezer forintba - kerül, 4,5 kilogrammos súlyához pedig 390 x 205 x 380 mm-es méret társul.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 1 hónapja és 22 napja

Egész jó, de sunyi módon nem derül ki hogy sima vagy plexis.
Bár én inkább az utóbbira tippelném. szomorú smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja és 23 napja

Nem is vészes az ára. És ha jól gondolom ez normál oldalú, nem plexis.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaDav2377 profilja