Apró 560-as kártyával bővít a Gigabyte

2017. július 19.
2.8871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A grafikus kártyák piacán most ismét minden szem az AMD-re szegeződik, hiszen érkeznek a vállalat csúcskategóriás újdonságai, ám ez nem jelenti azt, hogy a partnerek csak a legfelsőbb szegmensre koncentrálnak.

Ezt jól példázza a Gigabyte újdonsága is, mely főként azok számára lehet vonzó, akik csak hobbi szinten játszanak és egy kompakt konfigurációt szeretnének összeállítani. A Gigabyte RX 560 OC 4G ugyanis Mini-ITX méretekkel rendelkezik, így a hűtése sem óriási.

Mindössze egy 9 centiméteres ventilátor tartja kordában a gyárilag felspanolt kártyát, mely a 4GB GDDR5 memória mellé OC módban 1199MHz-es órajelet kínál. A DisplayPort 1.4 csatlakozó mellé DVI és HDMI is került, az árazásról pedig még nem esett szó.
2 hozzászólás

Bvektor

2 éve, 6 hónapja és 7 napja

Talán ilyet majd lehet is kapni, csak az ár a kérdés

válasz erre

totyak

2 éve, 6 hónapja és 7 napja

Kicsinek tűnik az az egy szem 9cm-es venti. A hobbi szinten játszóknak is ugyanolyan hő termelődik 2 óra játék alatt, mint akinek állat kártyája van.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljarDAVE profiljamarco profiljaRobi022 profiljakylx profiljaManiac profiljaWickedSick profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profilja