Áprilistól kap hivatalos mod támogatást a Fallout 4

2016. február 23.
4.0321
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda legfrissebb hírei szerint hamarosan végre a hivatalos mod támogatás is elindulhat majd a Fallout 4 kapcsán, hiszen bár a játékhoz eddig is készülhettek ilyen tartalmak, ellenben most mindezt hivatalosítják és kiegészítik.

Ennek részeként Todd Howard bejelentette, hogy a PC-s tábor még az első két DLC előtt, valamikor áprilisban megkaparinthatja a moddoláshoz szükséges eszközöket, de egy hónappal később Xbox One-ra, ehhez mérten még egy hónappal később pedig PS4-re is befuthat majd a lehetőség, így a konzolos rajongói tartalmakra sem kell sokáig várnunk.

Egy kis érdekesség egyébiránt még a játék kapcsán, hogy a Bethesda szerint már 12 milliónál tartanak a Fallout 4 eladásai, és sokkal több példány fogyott el a játékból eddig digitális, mint dobozos formában.
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 26 napja

Pc-n eddig sem volt gond, de most lehet mégkönnyebb lesz.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 26 napja

Jobb későn mint soha, szokták mondani. Úgyhogy várják gondolom azok akik még játszanak vele. Érdekelne egyébként hogy mennyien vannak.

válasz erre

kylx

1 éve, 27 napja

...pedig eddig is sok mod készült már hozzá (szinte az első héten amikor megjelent a játék).
De köszönjük

válasz erre

kpal

1 éve, 27 napja

Dobozos

válasz erre
Fallout 4
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWarriorAutobot profiljatotyak profiljagery1113 profiljamarco profiljakylx profiljaWillThaWheel profiljaskyman profiljaManiac profilja