Áprilisi megjelenési dátumot kapott a SpellForce 2: Faith in Destiny

2010. február 16.
4.0731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A SpellForce második epizódja már mondhatni olyan régen jelent meg, hogy sokan nem is emlékeznek rá, a JoWood azonban mindezt másképpen gondolja.

Erről árulkodik legalábbis, hogy a tavalyi E3 kiállítás előtt lerántották a leplet a program soron következő kiegészítőjéről, amely még egy utolsó bőrt szeretne lehúzni a fanatikusokról egy esetleges folytatás, vagy a végső sírba szállás előtt. A szerepjáték stílusát a valós idejű stratégiával mesterien vegyítő játék utolsó expanziójának pedig a mai napon megérkezett a pontos megjelenési dátuma.

Az illetékesek egy nagyobbacska közleményben adták a tudtunkra, hogy a Faith in Destiny bővítmény április hónapban, annak is 30. napján szándékozik a boltok polcaira kerülni. Belsőségeit tekintve az add-on megmarad a titulus klasszikus értelmezésénél, hiszen új pályák, egy új történet, néhány új varázslat, tárgyak, friss többjátékos módok, és egyéb ilyen apróságok jellemzik majd, ám az igazi fanatikusoknak feltehetően ez is óriási ajándék lesz. Aki tehát már várja az újabb bővítményt, a fentebb említett dátumot be is karikázhatja a naptárában, majd várhatja az E3 kiállítást, amely ezek után már csak egy SpellForce 3-at tartogathat. Aki pedig kíváncsi, befutott három friss kép is a kiegészítőről, lejjebb meg lehet tekinteni őket!


Áprilisi megjelenési dátumot kapott a SpellForce 2: Faith in Destiny - 2. kép


Áprilisi megjelenési dátumot kapott a SpellForce 2: Faith in Destiny - 3. kép


Áprilisi megjelenési dátumot kapott a SpellForce 2: Faith in Destiny - 4. kép


nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja