Áprilisban érkeznek a 250 GB-os külső HDD-k a Microsoft konzoljához

2010. március 25.
2.3811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden tárhely véges, bárhogyan is próbálkozunk, előbb vagy utóbb rá kell majd jönnünk arra, hogy fokozatosan ugyan, de minden merevlemezt ki fogunk nőni az idő előrehaladtával.

Így van ez az Xbox 360 konzollal rendelkezőknél is - bár a PC-seket azért jobban fenyegetheti ez a veszély -, így talán örülni fognak a hírnek, miszerint a Microsoft megerősítette, hogy saját játékgépeikhez, alig egy hónap múlva megérkeznek az első 250 GB-os külső merevlemezek.

A negyed terrabyte-os külső adattárolók egészen pontosan április 16-án válnak elérhetővé az európai kontinensen, érkezésük pedig már időszerű volt, lévén a Microsoft egyre több olyan bundle megvásárlását tette lehetővé, amelyekben alapfelszereltség volt (Elite gépek esetén) az ekkora HDD megléte. Az érkezésének örömhíre mellett természetesen az árcédulájára is rápillanthattunk, ebből kifolyólag 80 fontot (nagyjából 130 dollárt) tessék összegyűjteni ahhoz, ha úgy érezzük kinőttük korábbi merevlemezünket. Jó hír lehet a 120 GB-os HDD kedvelőinek, hogy nagyobb kollégájának érkezése miatt annak ára is komoly csökkenésnek indul a jövőben.
1 hozzászólás

italianman

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Nekem az xbox sosem tetszett.Soha sem értettem konzolra miért telepítik fel a játékokat?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja