Áprilisban érkezik a 2.30-as frissítés

2008. április 01.
1.8281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony alaposan belehúzott a fejlesztésekbe és feltett szándéka, hogy idén a lehető legszorosabban felzárkózik a konkurrenciához.

Ehhez minden erejére szüksége lesz, hiszen nem kicsi a lemaradás. Tudván, hogy az egyik legnagyobb exkluzív ász és system seller egyben (Gran Turismo 5) átcsusszan a következő esztendőre, a Sony-nak számos fegyverténnyel is számolnia kell, melyek a riválisoktól erednek, nem túl baráti szándékkal, célzattal.

Az idei első nagyobb megmozdulás a PlayStation Store ráncfelvarrása lesz, melyet április közepére ígérnek a szakemberek. Nos, az új arculat, új firmware-t is kíván, tudtuk meg a Sony bennfenteseitől, hiszen a felület a megújulás után többé nem a konzol böngészőjét fogja használni, hanem egy, a réginél jóval gyorsabb megoldást lesz képes alkalmazni erre a célra.

Konkrét részletekkel nem szolgáltak, ám annyit még elárultak, hogy ezúttal már a cache is teljesen hibátlan lesz, amely a képek megjelenítéséért felel. Az új PlayStation Store elérése tehát, új firmware-t is igényel majd, amelyet a szokott módon, helyen és formában lehet majd leszipkázni. A frissítést várhatóan az új felület bemutatása előtt egy-két nappal teszik elérhetővé, melyről szintén nem tudunk semmi konkrétat, egyelőre. A verziószáma 2.30-as lesz, a továbbiakról pedig később értekezünk.

A PlayStation Store újjászületéséről részletesebben ITT olvashatsz.
2 hozzászólás

Danyek

17 éve, 4 hónapja és 17 napja

jó ötletek ezek Dante, reméljük hogy hamarosan valósággá válnak majd. nem lenne rossz, ha ez a frissítés már lehetövé tenné az XMB játék közben való alkalmazását.

válasz erre

Dante576

17 éve, 4 hónapja és 17 napja

Hát remélem lesz más értelme is a frissítésnek!Jó lenne ha az Acchievment pontokat be lehetne váltani kisebb játékokra vagy extrára!!Már csak az időpont betartására leszek kíváncsi!kacsintó smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja