Áprilisban sem maradunk Dance Central 2 DLC-k nélkül

2012. április 10.
1.8141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Legfrissebb információnk szerint a Harmonix áprilisban is arra készül, hogy ellássa a Dance Central 2 szerelmeseit néhány vadonatúj letölthető tartalommal, amelyek természetesen ismét borsos árukról és kevéske újdonságaikról lesznek híresek.

A hivatalos közlemény értelmében az első bővítmény, pontosabban az első vadonatúj eltáncolható dal már ma felkerül az Xbox Live kínálatába, méghozzá Yolanda Be Cool & DCUP "We Speak No Americano" című dala képében, amihez az illetékesek igazán mellékelhették volna - már csak a poén kedvéért is - az S.O.D. "Speak English or Die!" című örökbecsű klasszikusát.

A folytatásban, egészen pontosan április 17. magasságában felkerül még letölthető dalként az Xbox Live-ra Kelly Rowland "Commander"-je, valamint április 24-én Pitbull "Give My Everything"-je is.

A Harmonix tervei szerint minden egyes dalt megvásárolhatunk majd 240 MS pontért cserébe az Xbox Live Marketplace kínálatából, ami nagyjából 3 dollárnak megfelelő összeget takar.

Ha a táncoló fekete lakkcipőinkről van szó, akkor ez nem pénz néhány újabb alapanyagért cserébe.
Dance Central 2 szerelmeseit néhány vadonatúj letölthető tartalommal, amelyek természetesen ismét borsos árukról és kevéske újdonságaikról lesznek híresek.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

Ez a játék is, hasonlóan a zenés játékokhoz, szerintem nagyon érthetetlen. Maximum akkor játszanék vele, ha egy jó kis társaság összejönne és lenne hozzá egy táncszőnyeg, amin ugrabugrálni lehet, a többiek meg röhöghetnek a másik bénaságán. Nem utolsó sorban még fogyni is lehet vele röhögő smiley

válasz erre
Dance Central 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja