Áprilisban indul a Hybrid zárt bétája

2012. március 23.
1.3721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 5th Cell srácai egy hivatalos közlemény segítségével tudatták velünk a tegnap esti órákban, hogy valamikor április magasságában fog elindulni a Hybrid zárt bétája, amelyre ezekben a percekben már jelentkezni is tudnak az érdeklődők.

Aki esetleg lemaradt volna a múltban az igencsak kevés információval ellátott Hybridről, annak annyit érdemes tudnia a nemrégiben bejelentett címről, hogy egy futurisztikus környezetben játszódó hátsónézetes akciójáték lesz, amely a multiplayer küzdelmekre lesz kiélezve és kizárólag az Xbox Live-on válik elérhetővé.

A hozzá kapcsolódó béta tesztekre Hybrid.com/' target='_blank' rel='nofollow'>IDE kattintva, a hivatalos oldalon tudunk regisztrálni és amennyiben szerencsénk van, akkor az áprilisban rajtoló zárt eseményen már mi is ott harcolhatunk a csatamezőkön.

A béta pontos időpontja egyelőre nem lett még meghatározva, így csak annyi biztos, hogy valamikor áprilisban számíthatunk rá, de betöltésével már alaposan megismerkedhetünk a Hybrid koncepciójával, amelynek keretein belül egy globális konfliktusba csöppenhetünk, amelyet a Variant és a Paladins erők fognak megvívni egymással. A Hybrid végleges megjelenése a nyár folyamán várható kizárólag Xbox Live-on.
Hybrid zárt bétája, amelyre ezekben a percekben már jelentkezni is tudnak az érdeklődők.'>
1 hozzászólás

marco

13 éve, 21 napja

Kis infót szórnának róla, könnyebb lenne eldönteni, akar-e az ember jelentkezni rá, avagy sem. Így a tipikus mindenre jelentkezők fognak belenézni, akiknek tök mindegy mi ez csak ingyen legyen...

válasz erre
Hybrid
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaDav2377 profilja